Kontakta Oss    |    Swedish    |    English     |    back to home
Slide background

Vilka vi är

Lundin Petroleum är ett svenskt olje-och gasbolag med en bevisad förmåga att hitta, bygga ut och producera olje- och gasresurser.
Slide background

Vår vision

Vår vision är att med fokus på våra kärnområden utveckla ett lönsamt prospekterings- och produktionsbolag på ett säkert och miljömässigt ansvarsfullt sätt för det långsiktiga värdet för våra aktieägare och samhället.
Slide background

Våra medarbetare

Lundin Petroleums integrerade team av geologer, geofysiker och tekniska experter har utvecklat en kreativ metod för att analysera den tillgängliga informationen och infört en visionär syn på prospektering av olja och gas.
Slide background

Vårt ansvar

Lundin Petroleum är fast beslutet att bedriva sin globala verksamhet på ett ansvarsfullt sätt. Detta innebär att potentiell påverkan på människor och miljö vägs in i såväl de strategiska besluten som verksamheten på fälten.
Investerare IR-kontakter

Lundin Petroleum tar ansvar för att skapa värde åt aktieägarnaVår målsättning är att förse samtliga investerare med omfattande och korrekt information om vårt bolag. Om du önskar ytterligare investeringsinformation är du välkommen att kontakta:
Maria Hamilton

Maria Hamilton


InformationschefTel:+41 22 595 10 00
Mobile:+41 79 63 53 641
E-mail: maria.hamilton@lundin.ch
Teitur Poulsen

Teitur Poulsen


Vice President Corporate Planning
& Investor RelationsTel:+41 22 595 10 00